Στη φάση του πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (2-0) ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» απέφυγε να σχολιάσει την απόφαση του διαιτητή Γιάχου, αλλά τόνισε ότι εκείνη άλλαξε όλη τη ροή του ματς.

«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία φάση -ας την πούμε φάση- με τον Λίνο. Γενικά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο Κωστένογλου. Παρόλο που σημείωσε, λοιπόν, ότι δεν αναφέρεται γενικά στη διαιτησία, ξεκαθάρισε πως «το συγκεκριμένο πέναλτι αλλάζει όλη την εικόνα του παιχνιδιού».

Ερωτώμενος, δε, για τη μη συμμετοχή του Φαμπιάν Βάργκας σε ένα ακόμα μας (παρόλο που είναι έτοιμος και επιπλέον τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς και ο Μάκος), ο Κωστένογλου απάντησε:

«Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ υπολογίζονται κανονικά. Είχαμε μία αναγκαστική αλλαγή νωρίς και μετά άλλες δύο με επιθετικούς παίκτες. Είμαι γενικά ικανοποιημένος γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, σπάσαμε τη μπάλα πολλές φορές, αλλά μας έλειψε η τελική πάσα».

Πηγή: Sport-fm.gr