To ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κοντά στις 16:00 και εκτός του ιδιοκτήτη του, μετέφερε το νέο προπονητή του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε μαζί με το βοηθό του Γιόαν Ασπιάθου. Μαζί στο αεροπλάνο ήταν και το «δεξί χέρι» του Μαρινάκη Σωκράτης Κομινάκης.

Ο Bαλβέρδε αναμενόταν το απόγευμα στην Αθήνα, αλλά τελικά ήρθε νωρίτερα και μάλιστα η δίψα του για δουλειά είναι τόσο μεγάλη που ζήτησε από τον Μαρινάκη να πάει στην απογευματινή προπόνηση (19:00) και να μιλήσει για πρώτη φορά στους παίκτες. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε που συμφώνησε για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό αναμένεται να παρουσιαστεί την Τρίτη και να αποκαλύψει τα όνειρα που έχει για τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο…

Τα μεταγραφικά επί τάπητος

Ως προς το μεταγραφικό κομμάτι στον Ολυμπιακό το ζητούμενο είναι έως τις 28 Αυγούστου να έχουν γίνει 3 με 4 μεταγραφές. Ο Βαλβέρδε έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως θέλει έναν τέταρτο κεντρικό αμυντικό, που μάλλον θα είναι ο νεαρός Παπάζογλου, δύο αμυντικά χαφ, έναν ή δύο φορ, έναν βασικό γκολκίπερ και έναν περιφερειακό παίκτη.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα πάει για 4-6 μεταγραφές. Για τον Παπάζογλου του Πανσερραϊκού καθώς και για τον Βραζιλιάνο μέσο του Εθνικού, Σουμπίνιο ίσως οι υποθέσεις τους κλείσουν θετικά σήμερα. Αν δεν συμβεί αυτό εντός της σημερινής ημέρας πρόκειται να γίνει αύριο.

Πάντως αναφορικά με τον Σουμπίνιο ενδέχεται να δοθεί δανεικός. Πέραν τούτου τ’ όνομα του Νεκουνάμ επανήλθε στην πρώτη γραμμή, δεδομένου πως ο Βαλβέρδε τον θέλει στον σύλλογο.

Πηγή: gazzetta.gr