Η εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αποδεικνύεται παραπάνω από επώδυνη για την Μπάγερν Μονάχου. Εκτός από το πρεστίζ της, το οποίο… λερώθηκε σε έναν βαθμό, η γερμανική ομάδα κινδυνεύει να μείνει και «ακέφαλη» προπονητικά, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται πολύ κοντά στο φάσμα του υποβιβασμού.

Οι Βαυαροί δεν παρουσιάζονται όπως θα έπρεπε και όπως έχουν συνηθίσει τον κόσμο τους στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ το χθεσινό αποτέλεσμα στο Παρίσι ήταν κάτι παραπάνω από εφιαλτικό. Σύμφωνα με τη Bild, όλα αυτά αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις τις επόμενες ώρες στον σύλλογο, με τον Ιταλό να είναι αυτός που πιθανότατα θα πληρώσει τα «σπασμένα».

Λίγο μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι στο «Παρκ ντε Πρενς», ο Αριέν Ρόμπεν ρωτήθηκε εάν οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν τον Αντσελότι, με την απάντησή του μόνο στόματα να μην κλείνει. «Δεν θα απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Ήταν μια επώδυνη ήττα και μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό και μόνο», τόνισε σχετικά ο Ολλανδός αστέρας.

Όσο για την επόμενη ημέρα, σε περίπτωση που ο «Καρλίτο» αποπεμφθεί από τη θέση του, στην Μπάγερν ήδη ετοιμάζουν την παλιά δόξα της ομάδας, τον Γάλλο Βίλι Σανιόλ.