Ευχαριστημένος με την παραμονή του στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό αλλά και αισιόδοξος για το 2012 εμφανίστηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο Σέρβος μέσος επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το Red Store στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου υπέγραψε αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους των Πειραιωτών, δείχνοντας να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στις υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων».

Όπως είναι φυσικό πολύ φίλοι των «ερυθρολεύκων» ρωτούσαν τον Λιούμπομιρ Φέισα για το πότε θα τον δουν να αγωνίζεται ξανά, με τον ίδιο να υπολογίζει πως σύντομα θα γίνει αυτό: «Ελπίζω μέσα στις επόμενες μία με δύο εβδομάδες να επιστρέψω. Τώρα ξεκίνησα να κάνω ασκήσεις με την μπάλα», τόνισε ο Σέρβος.

Ωστόσο, ο μέσος του Ολυμπιακού θέλει να αφήσει πίσω το 2011, λόγω των πολλών τραυματισμών, «εξαργυρώνοντας» την ατυχία του το νέο χρόνο: «Ελπίζω να επιστρέψω πιο δυνατός και να μην προκύψουν νέα προβλήματα μέσα στο 2012», ανέφερε ο Σέρβος, ο οποίος το πρώτο εξάμηνο ως παίκτης των Πειραιωτών δεν έχει δώσει αυτά που θέλει.

Εξάλλου, ο Φέισα έδειξε να απολαμβάνει τη διαμονή του στην Ελλάδα και ειδικά τον… ήλιο. Κάτι που δεν έχει την ευκαιρία να χαρεί στη χώρα του, ενώ αποκάλυψε τη στενή φιλία με τον Μάρκο Πάντελιτς αλλά και με τους δύο αποχωρήσαντες Γκρμπιτς και Κατάι.

Εκτός από τον Λιούμπομιρ Φέισα, στο Red Store, αλλά… για ψώνια βρέθηκε ο Ζαν Μακούν. Αμέσως, ο Καμερουνέζος έγινε αντιληπτός από τους φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στο κατάστημα και χωρίς να το είχε προγραμματίσει, άρχισε να υπογράφει αυτόγραφα.

Πηγή: sport-fm