Δεν έχει προλάβει να ηρεμήσει η διοίκηση της Λίβερπουλ από το κρούσμα με τον Λουίς Σουάρες, έχει τώρα να εστιάσει σε νέο περιστατικό. Ο παίκτης της Όλνταμ, Τομ Αντεγιέμι, φέρεται να έγινε στόχος ρατσιστικής επίθεσης από τους οπαδούς των «κόκκινων» με τη διοίκηση της ομάδας να διεξάγει έρευνα.

«Ένα περιστατικό συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο και ερευνάται τόσο από το σύλλογο όσο και από την αστυνομία. Θα συνεχίσουμε την έρευνα να δούμε με λεπτομέρειες τι έγινε και μόλις καταλήξουμε σε συμπέρασμα θα βγει νέα ανακοίνωση», τονίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.

Ο λόγος είναι το ξέσπασμα του 20χρονου άσου μετά από συνθήματα της εξέδρας στο «Άνφιλντ» στη διάρκεια του ματς της Λίβερπουλ με την Όλνταμ για το Κύπελλο Αγγλίας το βράδυ της Παρασκευής. Ο Αντεγιέμι ξέσπασε σε κλάματα και ηρέμησε μόνο έπειτα από μεσολάβηση των υπολοίπων παικτών που κατευθύνθηκαν κοντά του. Όλα αυτά και ενώ το παιχνίδι συνεχιζόταν.

Ο τεχνικός της Όλνταμ, Πολ Ντικοφ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη στον Τομ, αλλά ξέρω το παιδί και λογικά κάτι του είπαν. Είναι ένας μορφωμένος νέος με φανταστική προσωπικότητα και δεν τον είχα δει ξανά ως τώρα να ανεβάζει τους τόνους. Για να αντιδράσει έτσι κάτι σοβαρό έγινε σίγουρα. Ωστόσο ήμουν απορροφημένος με το ματς και δεν αντιλήφθηκα την κατάσταση. Ευτυχώς τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι παίκτες της Λίβερπουλ πήγαν και τον ηρέμησαν και αυτό ήταν πολύ όμορφο θέαμα».

Πηγή: sport-fm.gr