Στην Ελλάδα αναμένεται απόψε ο Ισπανός τεχνικός Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος και θα παρουσιαστεί επισήμως από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Τρίτη. Επί τάπητος όλα τα τρέχοντα θέματα από σήμερα στον Ολυμπιακό. «Κλείνει» ο Σουμπίνιο.

Η άφιξη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Αθήνα, θα σηματοδοτήσει όλες τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα και αύριο θα βάλει την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας.

Σύνολο παικτών αλλά και δημιουργία ομάδας με ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο φέρεται να ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. «Πρώτα ομάδα και μετά ο τίτλος», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», ο Βαγγέλης Μαρινάκης διεμήνυσε στον Βαλβέρδε: «Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Θέλουμε το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι αυτός ο πρώτος μας στόχος».

«Όταν ήρθα για πρώτη φορά στη χώρα σας ήξερα πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είχα φανταστεί την τεράστια δυναμική του. Δεν το περίμενα πως τόσος κόσμος ασχολείται καθημερινά με την ομάδα και είναι τόσο απαιτητικός. Έγινα οπαδός της ομάδας αυτής και το δήλωσα όταν έφυγα», απάντησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές όπως ο αποκλεισμός με την Ανόρθωση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και για να φτιάξουμε καλή ομάδα αλλά και για να κατακτήσουμε τίτλους», συμπλήρωσε το «μυρμήγκι».

Πρωταρχικός στόχος η ολοκλήρωση των μεταγραφών

Η ολοκλήρωση των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό είναι ο πρωταρχικός στόχος τόσο της διοίκησης όσο και του ιδίου του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ψηλά στη λίστα του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται το όνομα του Νάτσο Σκόκο, για τον οποίο οι Πειραιώτες σκοπεύουν να επανέλθουν ξανά στο θέμα της απόκτησης του.

Παράλληλα ο 46χρονος προπονητής εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική απόκτησης του Ζούλιο Μπαπτίστα από τη Ρόμα, ο οποιος αποτελεί τον πρωταρχικό αλλά και συνάμα τον «δύσκολο» στόχο για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Από κει και πέρα, στη λίστα βρίσκεται και ο Τίμο Χίλντεμπραντ, με την υπόθεση του Γερμανού γκολκίπερ να «τρέχει» αν και εφόσον ο Αντώνης Νικοπολίδης αποφασίσει να γίνει μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και αποσυρθεί.

Ξανά για Νεκουνάμ

Για μία ακόμη φορά στην επιφάνεια επανέρχεται το όνομα του Τζαβάντ Νεκουνάμ, μιας και ο Βαλβέρδε γνωρίζει τον παίκτη από τη θητεία του στην Οσασούνα και εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική απόκτησης του.

Υπογράφει ο Σουμπίνιο νέα επαφή για Παπάζογλου

Παίκτης του ΟΣΠΦ θα είναι εντός των προσεχών ωρών ο Βραζιλιάνος άσος του Εθνικού, Σουμπίνιο, ενώ για τον Παπάζογλου του Πανσερραικού, αύριο αναμένεται να υπάρξει μια νέα και τελευταία επαφή με τη διοίκηση της ομάδας των Σερρών και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα υπάρξει συμφωνία για τη μεταγραφή του 21χρονου αμυντικού στην ομάδα του Πειραιά.

πηγή: www.gazzetta.gr