Γραμμένος: Ισότητα και ισονομία στο ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του νέου προέδρου της ΕΠΟ, λίγο μετά την εκλογή του


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
14:51
18/08/2017
Γραμμένος: Ισότητα και ισονομία στο ποδόσφαιρο
1
loading

Λίγο μετά την εκλογή του ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Ευάγγελος Γραμμένος τόνισε πως θα πρέπει σε αυτή τη νέα, δύσκολη αρχή, να πειστεί και ο πιο δύσπιστος φίλος του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι τα πράγματα μπορούν ν' αλλάξουν.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις ομάδες και τις Ενώσεις που μας επέλεξαν με την ψήφο τους. Στις ομάδες που δεν μας τίμησαν, αναφέρω ότι θα κάνουμε πράξη όσα επαγγελθήκαμε να κάνουμε, φέρνουμε ισότητα και ισονομία στο ποδόσφαιρο.

Είναι μία δύσκολη μέρα η αυριανή για τον ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ξεκινήσει ένας δρόμος που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σχέδιο και αγώνας. Εμείς τα διαθέτουμε όλα αυτά.  Από τις πρώτες ημέρες είναι βέβαιο ότι θα δείξουμε την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούμε και η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη», τόνισε αρχικά ο κ. Γραμμένος.

Αναφορικά με το «μάτι» της FIFA και την Επιτροπή Παρακολούθησης, σχολίασε: «Ήρθε η FIFA και με ανάγλυφο τρόπο απέδειξε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το γνωρίζαμε αυτό οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ”. Όταν με ρώτησε η Ομοσπονδία έδωσα ευθεία απάντηση ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα.

Θα έχουμε συνεργασία με τους διεθνείς φορείς και ο χρόνος παραμονής τους θα είναι μικρότερος. Όσον αφορά τον έλεγχο, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτό που θέλεις υπό τους κανόνες της αγοράς δεν υπάρχει πρόβλημα. Στους διαγωνισμούς, στις λήψεις αποφάσεων και την εκτέλεση σύμβασης δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιος έλεγχος. Δεν μπορεί να ανακόψει αλλά εξετάζει τις προθέσεις».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ζητούμε όλοι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Εγώ ξέρω ότι θέλουμε ένα κοινώς αποδεκτό ποδόσφαιρο. Πρέπει να πείσουμε ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Ήταν πάντως αναντίρρητη και επιβεβλημένη ανάγκη για αλλαγή».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar kyrik

    Πολύ πρωτότυπες δηλώσεις. Ισότητα και ισονομία. Μα υπάρχει περίπτωση, όποιος και άν έβγαινε, να δήλωνε κάτι διαφορετικό? Η διαφορά του καθενός δεν είναι στα λόγια αλλά στις πράξεις. Ας κρατάμε λοιπόν μικρό καλάθι γιατί και αυτός όπως και οι προηγοήμενοι δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά της πιάτσας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει