Τεράστια αποτυχία θα χαρακτήριζε ο Ζοζέ Μουρίνιο την αγωνιστική περίοδο που αρχίζει αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν καταφέρει να κατακτήσει το Champions League ή… έστω το Ισπανικό Πρωτάθλημα, παραδέχτηκε όμως πως έχει πολύ δουλεία να κάνει.

Παρά το γεγονός πως η «Βασίλισσα» έχει να κατακτήσει την Primera Divison από το 2007 και το Champions League από το 2002 (μάλιστα από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει από τα προημιτελικά της διοργάνωσης) ο Πορτογάλος τεχνικός επιμένει με δηλώσεις του στο ESPN πως αυτή η έλλειψη τίτλων πρέπει να σταματήσει τώρα.

«Αν δεν κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα ή το Champions League θα είναι αποτυχία. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες που παίζουν μαζί για πολλά χρόνια κι έναν προπονητή που πλησιάζει στην 3η του χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

Στη Μαδρίτη ο πιο.. βετεράνος είναι ο Κασίγιας που είναι μόλις 29 ετών ενώ ο προπονητής μόλις ήρθε. Τα ίδια ισχύουν και στο Champions League. H Μάντσεστερ έχει παίκτες και προπονητή που είναι μαζί για πολύ καιρό, η Τσέλσι έχει μια συγκεκριμένη δομή τα τελευταία χρόνια, η Μπαρτσελόνα το ίδιο και η Ίντερ τα τελευταία τρία χρόνια έχει δημιουργήσει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Εμείς όμως θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο επίπεδό τους. Η Ρεάλ έχει ένδοξη ιστορία γεμάτη νίκες και όταν δεν νικά είναι πρόβλημα» τόνισε ο Μουρίνιο που φαίνεται πως αν και διακρίνει την δυσκολία να χτίσει άμεσα δυνατό σύνολο για τους Μαδριλένους δεν χάνει την πίστη του και βλέπει… τίτλους!

Πηγή: gazzetta.gr