Σημείο αναφοράς από μερικά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο ήταν το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μίλαν και τα περισσότερα στάθηκαν στο ακυρωθέν γκολ του Σίντνεϊ Γκοβού.

Μερικά από τα δημοσιεύματα ανά το κόσμο:

Το βραζιλιάνικο σάιτ «esporte.ig.com.br» είχε ως τίτλο: «Επωφελήθηκε από τη διαιτησία, η Μίλαν νίκησε τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι» και στο κείμενο αναφερόταν: «Το φιλικό στο Ντιτρόιτ έληξε 0-0 στα ενενήντα λεπτά επειδή ο διαιτητής δεν μέτρησε καθαρό γκολ της ελληνικής ομάδας»

Στο επίσημο σάιτ της Μίλαν το «acmilan.com» ανάρτησαν κείμενο με τίτλο: «Σε καλή κατάσταση» ενώ στη συνέχεια έγραψαν οι Ιταλοί: «Κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδος η Μίλαν νίκησε με 5-3 στα πέναλτι. Οι ροσονέρι για πρώτη φορά έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι είχαν πολλές ευκαιρίες. Τώρα η αποστολή επιστρέφει στην Ιταλία.

Η «usatoday» έχει ως τίτλο: «Η Μίλαν νίκησε τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι» ενώ μέσα στο κείμενο αναφέρεται η φάση του Γκοβού με την μπάλα να περνάει από τη γραμμή πριν την απομακρύνει ο Μπονέρα αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε το καθαρό γκολ.

Το «NBC Sports» είχε τίτλο: «Η Μίλαν νίκησε στο Μίσιγκαν» ενώ γίνεται λόγος και εκεί για το γκολ του Γκοβού.

Η «Detroit Free Press» τιτλοφορεί με το: «Επικράτηση της Μίλαν στα πέναλτι στο Σίλβερντόυμ» και στο δημοσίευμα αναφέρει: «Το γκολ του Μπονέρα στη διαδικασία των πέναλτι έδωσε στη Μίλαν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία χωρίς σκορ. Αυτό ήταν το πρώτο αθλητικό γεγονός στο Πόντιακ Σίλβερντόουμ έπειτα από εφτά χρόνια. Το παιχνίδι παρακολούθησαν 30.514 θεατές».

Πηγή: gazzetta.gr