Για… βολικό γάμο μίλησε ο Λούμπος Μίχελ, σχολιάζοντας την επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Με δηλώσεις στην πατρίδα του, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» σχολίασε επίσης ότι με αυτήν τη μεταγραφική κίνηση ήρθαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περίπου 15-20 γκολ.

«Οι διαπραγματεύσεις με την Ζενίτ κύλησαν ικανοποιητικά. Βοήθησε σαφώς το γεγονός πως και οι δυο πλευρές μιλάμε ρωσικά, οπότε ήταν πιο εύκολο να αντιληφθούμε τι ζητάει ο καθένας. Δεν ήταν περίπλοκο. Πρόκειται για μια συμφωνία με οφέλη και για τους δυο. Η Ζενίτ συνειδητοποίησε πως όσο ο Μακ δεν αγωνίζεται και παραμένει εκτός, θα πέφτει η αξία του στο ποδόσφαιρο. Ενώ στο δικό μας πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την Ευρώπη, η τιμή του μπορεί και πάλι να ακολουθήσει ανοδική πορεία. Είναι ένας… βολικός γάμος και για τις δυο πλευρές με πολλά κέρδη», σχολίασε αρχικά ο Μακ.

Ο Λούμπος Μίχελ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα λακωνικός στο θέμα συμβολαίου του 26χρονου μεσοεπιθετικού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν θα σχολιαστούν, πρόκειται για μια συμφωνία ανάμεσα στους πρόεδρους των δυο συλλόγων», κάνοντας σαφές πως η εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη έπαιξε σημαντικό ρόλο για να επιστρέψει ο Μακ στην Τούμπα.

Τέλος, για τη συνεισφορά που προσδοκά από τον Μακ, σημείωσε: «Για εμάς είναι ένας πολύτιμος παίκτης. Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να απορροφηθεί αμέσως. Πιστεύω πως φέραμε 15 με 20 γκολ με φόντο τη νέα σεζόν, όσα δηλαδή μας είχε συνηθίσει ο Μακ όταν ακόμη ποδοσφαιριστής μας».