Έτοιμες να κάνουν την «γκέλα» και να αποκλειστούν από τη συνέχεια του ισπανικού Κυπέλλου είναι οι Μπέτις και Λεβάντε. Οι Ανδαλουσιάνοι έχασαν με 1-0 από την Κόρντομπα της δεύτερης κατηγορίας εκτός έδρας, ενώ οι Λεβαντίνοι με 3-1 από τη Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» αντίστοιχα, στους πρώτους μεταξύ τους αγώνες για τους «32» του Copa Del Rey και κινδυνεύουν, ενόψει των ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας σε «Ντε Λοπέρα» και Λεβάντε αντίστοιχα. Δείτε τι έγινε νωρίτερα…

Δεν κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Αλκορκόν η Σαραγόσα, που πήρε 1-1, ενόψει της ρεβάνς του «Ρομαρέδα».

Το ίδιο ισχύει και για την Εσπανιόλ, που ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο «Μπαλαϊδος» με τη Θέλτα της δεύτερης κατηγορίας, όμως είναι φαβορί στη ρεβάνς της Βαρκελώνης.

Ούτε τη Μιράντες της τρίτης κατηγορίας δεν κατάφερε να νικήσει η Βιγιαρεάλ, που πήρε 1-1 στην έδρα της αντιπάλου της, όμως έχει πλεονέκτημα για τη ρεβάνς του «Μαδριγάλ».

«Άλωσε» το «Αλφόνσο Πέρεθ» η Μάλαγα με το 1-0 κόντρα στη Χετάφε και θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να αποκλειστεί στο «Ροσαλέδα».

«Πέρασε» από τις Βαλεαρίδες η Χιχόν με 1-0 επί της Μαγιόρκα. Δραματικό ματς στο «Σαρντινέρο», με τη Σανταντέρ να επικρατεί με 3-2 της Ράγιο Βαγιεκάνο και να αποκτά ένα προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς του «Τερέσα Ριβέρο».

Σάρωσε τη Γρανάδα η Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» με 4-1 και πάει με άνεση στη ρεβάνς.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην έδρα της Αλμερία της δεύτερης κατηγορίας η Οσασούνα, επικρατώντας με 3-1 και «καθάρισε» την πρόκριση.

Εκανε το καθήκον της η Σεβίλλη στην έδρα της Σαν Ρόκε της τρίτης κατηγορίας και με το 1-0 ετοιμάζεται να «σφραγίσει» την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Πηγή: sport-fm.gr