Δημοσίευμα από την Χιλή βάζει στο κόλπο για τη διεκδίκηση του Αργεντινού επιθετικού την ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η πρόθεση του Νάτσο Σκόκο να αποχωρήσει από την Νιούελς προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του (υπενθυμίζουμε ότι έχει για έναν ακόμη χρόνο deal με την ομάδα της καρδιάς του), είναι πολλές οι ομάδες που παρουσιάζονται να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Μεταξύ αυτών δεδομένα ασχολείται ενεργά και η ΑΕΚ γι’ αυτό και μας απασχολεί κάθε ενδιαφέρον που προκύπτει για τον 32χρονο επιθετικό.

Μετά τις ομάδες από την Αργεντινή, από το Μεξικό και από το Mls, ήρθε η σειρά ομάδα της Χιλής (σύμφωνα με δημοσίευμα πάντα) να εστιάσει στο ενδεχόμενο απόκτησης του Νάτσο Σκόκο.

Πιο συγκεκριμένα η elperiscopio.cl αναφέρεθ πως η Ουνιβερσιδάδ στην οποία προπονητής είναι ο Γκιγιέρμο Όγιος (γνωστός μας από το πέρασμά του στην Ελλάδα ο οποίος γνωρίζει καλά τον Σκόκο και από πιο παλιά) θέλει να ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης και στόχο έχει τον Αργεντινό άσο…

Αναμφισβήτητα αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Σκόκο, ωστόσο, έχει ξεχωριστή σημασία και ουσία το γεγονός ότι η καλύτερη πρόταση (έως τώρα) στον ίδιο είναι αυτή της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ίδιοι οι Αργεντινοί. Δεν μπορεί βέβαια κανείς να προβλέψει αν θα υπάρξει ανάλογη με της Ένωσης προσφορά από κάποια ομάδα από τις πολλές που ασχολούνται με την περίπτωση του «Δαίμονα».

Πηγή: gazzetta.gr