Τον επόμενο σταθμό της πλούσιας προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Κλάουντι Ρανιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη Ναντ, αλλά η Γαλλική Ομοσπονδία τον «φρενάρει», λόγω ηλικίας.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, που έγραψε ιστορία με τη Λέστερ στην Αγγλία, οδηγώντας την στον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στην ανεργία από τον Φεβρουάριο, όταν και απολύθηκε από τις «αλεπούδες». Τελικά, βρήκε νέα εργασιακή στέγη στη Γαλλία, με τα «καναρίνια» να μην μπορούν όμως να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους.

Η Λιγκ 1 έχει έναν περιορισμό για τους προπονητές που υπερβαίνουν τα 65 έτη ηλικίας. Στην περίπτωση του Ρανιέρι η Λίγκα κάνει τα… στραβά μάτια, αλλά η Ομοσπονδία, με επικεφαλής τον Ραϊμόν Ντομενέκ, δεν δείχνει σημάδια υπαναχώρησης.

Αυτό εκνεύρισε τον ιδιοκτήτη της Ναντ, Βαλντεμάρ Κίτα, ο οποίος διερωτήθηκε γιατί ο Ντομενέκ δημιουργεί αυτήν την καθυστέρηση. «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η εμπειρία που έχει ο Ρανιέρι στο ποδόσφαιρο, καθώς έχει προπονήσει τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης», τόνισε χαρακτηριστικά.