Απίστευτο και όμως αληθινό! Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε 2-1 την Ίντερ στο «Μεάτσα» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Λιλ- Τραμπζονσπόρ (0-0), εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ίντερ- ΤΣΣΚΑ Μόσχας
1-2

Λίγοι περίμεναν τέτοια εξέλιξη. Σημασία στην προκειμένη, ωστόσο, είχε ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας το πίστεψε και το αποτέλεσμα την δικαίωσε! Οι Ρώσοι νίκησαν μέσα στην Ιταλία την Ίντερ με 2-1 και «καπάρωσαν» το δεύτερο εισιτήριο!

Οι «καρδιές» όλων στο Μιλάνο έσπασαν, αφού οι μεν γηπεδούχοι δεν ήθελαν να κλείσουν τους ομίλους με ακόμη μία απώλεια βαθμών μπροστά στο κοινό τους, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι «καίγονταν» για το τρίποντο! Τελικά το αποτέλεσμα πήγε σε αυτόν που το είχε περισσότερο ανάγκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλι Μπερεζούτσκι, ο οποίος στο 87’ πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και νίκησε τον πορτιέρο της Ίντερ, γράφοντας το τελικό 2-1! Νωρίτερα, οι Ρώσοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Ντούμπια στο 50’ και ο Καμπιάσο είχε ισοφαρίσει για τους «νερατζούρι» ένα λεπτό αργότερα.

Λιλ- Τραμπζονσπόρ 0-0

Η Τραμπζονσπόρ μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά τουλάχιστον θα έχει ως… παρηγοριά τη συμμετοχή στο Γιουρόπα. Αντίθετα, η Λιλ όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για να κόψει εισιτήριο για τους «16», αλλά έμεινε εκτός συνέχειας στην Ευρώπη.
Σε ένα ματς για γερά νεύρα, καμία από τις δύο ομάδες δεν εμφανίστηκε αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο εκνευρισμός έκανε την εμφάνισή του, αλλά τίποτα δεν άλλαξε και η ιστορία έγραψε 0-0!

Η βαθμολογία του 2ου Ομίλου
Ιντερ 11
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 8
Τραμπζονσπόρ 7
Λιλ 6

Τα αποτελέσματα

Ιντερ- ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2
Λιλ- Τραμπζονσπόρ 0-0

Πηγή: Sport-fm.gr