Άμεσα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Euro 2012, όπως δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος στον πολωνικό Τύπο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε για την Πολωνία, την οποία τόνισε ότι δεν γνωρίζει αρκετά καλά και στόχος του είναι να ενημερωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Δε γνωρίζω πολλά για την ομάδα της Πολωνίας, αλλά η προετοιμασία για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα ξεκινήσει άμεσα», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσον αφορά το φιλικό στις 29 Φεβρουαρίου, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι η Σουηδία ήθελε να αντιμετωπίσει τη «γαλανόλευκη» στη συγκεκριμένη ημερομηνία, όμως η ΕΠΟ δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τους Σουηδούς. Πάντως, ο κ. Σάντος θα προτιμούσε έναν αντίπαλο από την κεντρική Ευρώπη.

Εν τω μεταξύ, το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επαφές για την εύρεση αντιπάλων στα φιλικά του Μαΐου, τα οποία θα γίνουν στην Αυστρία ή σε κάποια κοντινή περιοχή που θα έχει καταλύσει η Εθνική για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Πηγή: sportfm.gr