Δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε η Ίντερ, καθώς θεωρούν ότι είναι ο ιδανικότερος για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, μαζί με τον Αντόνιο Κόντε. Ωστόσο, και οι δύο περιπτώσεις φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολες, με αυτήν του Ιταλού τεχνικού να είναι πιο ζόρικη, επειδή δύσκολα θα εγκαταλείψει την Τσέλσι μετά από μια πολύ πετυχημένη σεζόν. Επίσης, οι «μπλε» του Λονδίνου είναι έτοιμοι να… τον χρυσώσουν, με ένα συμβόλαιο πολύ μεγάλο.

Η περίπτωση του Τσόλο φαντάζει ένα «κλικ» πιο εύκολη, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ένα πρότζεκτ για εκείνον που πολλοί θεωρούν ότι έχει φτάσει στο μάξιμουμ και δεν μπορεί να πάει πιο πέρα. Αλλά, ο Αργεντινός τεχνικός έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και όπως ο ίδιος είχε τονίσει, θα είναι στη Μαδρίτη για να το ολοκληρώσει, όντας ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» στα εγκαίνια του νέου τους γηπέδου.

Όμως, όπως αναφέρουν από την Ισπανία, οι «νερατζούρι» έβαλαν… το μεγάλο όπλο να πείσουν τον Σιμεόνε. Αυτό ακούει στο όνομα Χαβιέ Ζανέτι, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Τσόλο τόσο στην Ίντερ για δύο σεζόν όσο και στην εθνική Αργεντινής για πολλά χρόνια. Οι δύο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και αυτό θεωρούν στο Μιλάνο ότι ίσως παίξει τον ρόλο του. Μένει να φανεί…