Άλλη μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό λόγω… Μοντέστο

Με 15 μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε ο Κορσικανός αθλητικός διευθυντής


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
17:15
08/05/2017
Άλλη μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό λόγω… Μοντέστο
3
loading

Λίγες ώρες μετά τη μείωση της ποινής του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, από τέσσερις αγωνιστικές σε μία, ακολούθησε νέα τιμωρία για τους «ερυθρόλευκους». Αυτή αφορά τον επαναληπτικό ημιτελικό με τους κιτρινόμαυρους» και τη συμπεριφορά του αθλητικού τους διευθυντή, Φρανσουά Μοντέστο, στον οποίον επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 15 μήνες. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, στον Κορσικανό επιβλήθηκε και 30.000 πρόστιμο.

Επίσης, έγινε δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση από την πλευρά του ΠΑΟΚ στην υπόθεση, ενώ στην ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 25.000. Και αυτή η ποινή είναι εφέσιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Συνεκδίκασε με παρόντες τους διαδίκους τις υποθέσεις κατά των Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΑΕ», «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και κατά του Francois Modesto, καθώς και επί της πρόσθετης παρέμβασης της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

ΚΗΡΥΣΣΕΙ την πρώτη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΑΕ» πειθαρχικώς ελεγκτέα για τις αναλυτικώς περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ.

ΔΕΧΕΤΑΙ την πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

ΚΗΡΥΣΣΕΙ τη δεύτερη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και τον τρίτο εγκαλούμενο, Francois Modesto, πειθαρχικώς ελεγκτέους για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην δεύτερη εγκαλουμένη την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον τρίτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον η δεύτερη εγκαλουμένη, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) μηνών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Mad_Max

    Δεχόμαστε το πρόστιμο σαν φίλαθλοι και περιμένουμε να δούμε την τιμωρία που θα φάνε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ξύλο,τις μαχαιριές και το γήπεδο που κατάστρεψαν τα μπουμπούκια τους στο κύπελλο.

  2. avatar Σκορπιός

    Τιμωρία δεν έχει.... που έτρωγαν πασατέμπο και πετούσαν τις φλούδες κάτω ? Για το θόρυβο του τσάκα τσούκα δεν έχει ?

  3. avatar Πέραμα

    Πες μου Newsbeast. Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο είναι Έλληνας ή ένας τόσο παθιασμένος αντι-Ολυμπιακός που γράφει ότι του προξενεί αυτήν την αρρωστημένη χαρά που έχουν [...] και τελευταία οι Μαθιουλάκηδες του Πλατανια;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει