Η εβδομάδα του ντέρμπι ξεκίνησε, αλλά τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό παραμένουν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να προετοιμάσει όπως θα ήθελε την ομάδα του για το μεγάλο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν αποδίδεται μόνο στην απουσία των διεθνών, αλλά κυρίως στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν παίκτες-κλειδιά.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο Φρανσουά Μοδέστο έκαμαν ατομικό στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, με τον πρώτο να κάνει και θεραπεία. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα έντονης ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Αμπντούν έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Πάντως και οι τέσσερις προαναφερθέντες εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι, αν και υπάρχει προβληματισμός για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται μετά τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο Λιούμπομιρ Φέισα, που έκανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο, όπως και ο Τάσος Παπάζογλου που μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε χθες θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης την Πέμπτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη στις 10:30.

Πηγή: sportfm.gr