Την έντονη δυσαρέσκειά του για την ΕΠΟ και την αντιμετώπιση που έχουν από αυτήν οι Έλληνες διεθνείς παίκτες του σε σχέση με αυτήν που έχουν οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Ολυμπιακός.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επισημαίνει ότι με τις επιλογές που έγιναν για τα δύο φιλικά της γαλανόλευκης, οι παίκτες των Πειραιωτών, επιβαρύνθηκαν πολύ περισσότερο σε σχέση με τους «πράσινους», εν όψει του μεταξύ τους ντέρμπι.

Από την πλευρά του Ολυμπιακό, ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανιάτη και Χολέμπας με τους τρεις πρώτους να παίρνουν και φανέλα βασικού στο φιλικό της Παρασκευής με την Ρωσία.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε καλέσει τους Κατσουράνη, Καραγκούνη και Καπίνο ενώ αγωνίστηκαν οι δύο πρώτοι.

Στην διαμαρτυρία της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε σαφές ότι θα επιθυμούσε μία διαφορετική στάση σε ότι αφορά τις κλήσεις αλλά και την χρησιμοποίηση των παικτών της με δεδομένο ότι πρόκειται για φιλικές αναμετρήσεις. Μάλιστα, ως παράδειγμα, από τους «ερυθρόλευκους» χρησιμοποιήθηκε η περίπτωση του Σπυρόπουλου που δεν κλήθηκε.

Πηγή: sportfm.gr