Φιλικό, ναι… αλλά όταν η ομάδα του Σάντος μπαίνει στο γήπεδο φορώντας το εθνόσημο, απεχθάνεται να χάνει. Αυτό δήλωσε μετά την ισοπαλία (1-1) με την Ρωσία στο Καραϊσκάκη ο Πορτογάλος τεχνικός, ερωτηθείς για το αήττητο 17 αγώνων που «τρέχει» η «γαλανόλευκη».

«Ένα τέτοιο σερί έχει την σημασία του. Από την στιγμή που μπαίνουμε μέσα και εκπροσωπούμε την Ελλάδα, δεν υπάρχουν φιλικά. Όλα τα ματς τα βλέπουμε το ίδιο και πρέπει να δείχνουμε τον ίδιο σεβασμό», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Σήμερα δεν τα καταφέραμε αλλά δεν χάσαμε… και αυτό είναι σημαντικό γιατί αναπτερώνεται έτσι και το ηθικό των παικτών».

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και το όσα είδε ο ίδιος από τους παίκτες του, είπε: «Αυτό που με ικανοποίησε είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η γνωστή ομάδα. Σφικτή αμυντικά και καλή επιθετικά. Μπορούμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα, αλλά ήταν ένα καλό ματς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Στο πρώτο μέρος αυτό που εμφανίστηκε στο γήπεδο δεν ήταν δική μου ομάδα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί αμυντικά αν και επιθετικά κάναμε κάποιες καλές ενέργειες».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Χολέμπας που έκανε ντεμπούτο, τόνισε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον Χολέμπας. Έχει το μειονέκτημα ότι δεν ξέρει την γλώσσα και ότι δεν έχει συνηθίσει να παίζει με αυτούς τους παίκτες, ωστόσο σταδιακά ανέβαζε την απόδοση του και έδειξε ότι πρέπει να τον υπολογίζουμε»

Κλείνοντας, ο Πορτογάλος προπονητής, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη, λέγοντας: «Ήρθε αρκετός κόσμος και μας βοήθησε πολύ. Πάντα τον θέλουμε δίπλα μας γιατί η βοήθειά του είναι πολύ σημαντική».

Πηγή: sport-fm.gr