Τις περιπτώσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελπίδων θα «τσεκάρουν» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Γιώργος Κοκολάκης, οι οποίοι θα βρεθούν σήμερα στην Τρίπολη για τον αγώνα με τη Γερμανία για την προκριματική φάση του Euro 2013 U-21.

O τεχνικός διευθυντής και ο σκάουτερ του Ολυμπιακού θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά παίκτες, όπως ο Γιάννης Σκόνδρας, ο Θάνος Πέτσος, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος και ο Θανάσης Καραγκούνης.

Το sport-fm.gr σάς παρουσιάζει τι έχουν κάνει τη φετινή σεζόν οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλουν να δουν οι κ.κ. Κοβάσεβιτς και Κοκολάκης.

Γιάννης Σκόνδρας

Γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1990. Αγωνίζεται στον Ατρόμητο, στο οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τον προηγούμενο μήνα κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών για τον αγώνα με τη Γεωργία, στο πλαίσιο της προκριματική φάσης του Euro 2012. O 21χρονος παίκτης έχει παίξει σε οχτώ ματς (900 λεπτά συμμετοχής) τη φετινή σεζόν, έχοντας βγάλει δύο ασίστ στους συμπαίκτες του. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2013.

Θάνος Πέτσος

Γεννημένος στις 05 Ιουνίου 1991. Αγωνίζεται ως δανεικός στην Καϊζερσλάουτερν από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Έχει κληθεί αρκετές φορές από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ανδρών και στις 10 Αυγούστου είχε αγωνιστεί στο ισόπαλο (0-0) φιλικό με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 13 ματς (670 λεπτά συμμετοχής), ενώ έχει σκοράρει μία φορά. Το συμβόλαιό του με τη Λεβερκούζεν λήγει στις 30 Ιουνίου 2014.

Παναγιώτης Βλαχοδήμος

Γεννημένος στις 12 Οκτωβρίου 1991. Ο παίκτης-έκπληξη της φετινής Σούπερ Λίγκας, αφού με την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε με την Skoda Ξάνθη κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 16 Οκτωβρίου έγινε γνωστός ως ο… Κριστιάνο Ρονάλντο της Ελλάδας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε επτά ματς τη φετινή σεζόν στους Ακρίτες, έχοντας πετύχει ένα γκολ και σερβίρει άλλο ένα κόντρα στο «τριφύλλι». Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Θανάσης Καραγκούνης

Γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1991. Ο «Κάρα» (όπως του αρέσει να τον αποκαλούν) κάνει σταθερά βήματα και ελπίζει κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο εξωτερικό, όπως έκανε ο αδερφός του Βασίλης που παίζει στην Ουντινέζε. Την περσινή σεζόν ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 18 ματς (859 λεπτά συμμετοχής) και πέτυχε ένα γκολ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια και έχει πετύχει ένα γκολ σε 570 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr