Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την ανατροπή, όχι όμως και για την εμφάνιση. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν τρωτά σημεία και μετά το ματς με την Μακάμπι αναμένεται να μπουν δυνατά για ενίσχυση.

«Υπομονή» ζητούν από τον Ολυμπιακό, αισιοδοξούν πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη με την είσοδο των νέων αποκτημάτων, αλλά των διεθνών, ωστόσο ξέρουν καλά πως υπάρχουν αδυναμίες. Δυο μεταγραφικές κινήσεις σε κέντρο και επίθεση κρίνονται απαραίτητες, όμως όλα αυτά θα γίνουν μετά το ματς με τη Μακάμπι.

Η ηρεμία και η απουσία μεταγραφολογίας σίγουρα θα βοηθήσει τους Πειραιώτες να πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης στο Τελ Αβίβ, γι’ αυτό και οι διοικούντες θα μπουν δυνατά προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Στη λίστα υπάρχουν αρκετοί στόχοι, και στην κορυφή φέρεται να βρίσκεται ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, βρίσκεται σε επαφές και όπως έχει τονίσει επιθυμεί να παίξει στον Ολυμπιακό.

Για τη θέση του αμυντικού μέσου υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο αυτή του Ουρουγουανού, Εντίγιο Αρέβαλο φέρεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα. Ο παίκτης έχει προταθεί και οι «ερυθρόλευκοι» τον εξετάζουν σοβαρά. Μάλιστα, οι προτάσεις από την Ιταλία δεν ευοδώθηκαν και ο παίκτης είναι ανοικτός στο ενδιαφέρον από την Ελλάδα.

Φιλικό με… Ριέρα!

Πρόβα ενδεκάδας για τέσσερις στο αυριανό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στου Ρέντη, αφού ο Λίνεν θα δοκιμάσει τους Ιμπαγάσα, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ριέρα. Ο Ισπανός έδειξε σε καλή κατάσταση, έτσι αν τα πάει το ίδιο καλά και στο ματς τότε είναι πολύ πιθανό ακόμα και να ξεκινήσει βασικός στο Ισραήλ.

Πηγή: gazzetta.gr