Με τον Γιάννη Ζαραδούκα να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα ξεκίνησε ουσιαστικά την Δευτέρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Χοσέ Χολέμπας να προπονούνται κανονικά και να θέτουν εαυτόν στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού, ενόψει του δεύτερου ντέρμπι της χρονιάς.

Μάλιστα οι δύο άσοι αναμένεται να έχουν και θέση στο αρχικό σχήμα, το οποίο όμως δεν φαίνεται να έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του Βάσκου προπονητή, ως προς το σύστημα.

Το θετικό είναι πως από την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος θα διεκδικήσει τη θέση του δεξιού μπακ μαζί με τον Φρανσουά Μοντεστό.

Ο Βαλβέρδε δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει ακόμα το σύστημα που θα παρατάξει, ενώ πολλές είναι οι σκέψεις του και για τα πρόσωπα.

Ακόμα ατομικό ακολούθησε ο Φέισα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Το επόμενο «ερυθρόλευκο» ραντεβού είναι για την Τρίτη το απόγευμα στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Πηγή: sportfm.gr