«Θα πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει», τόνισε ο Γιάννης Μώραλης για τον Κώστα Μήτρογλου επισημαίνοντας ωστόσο, ότι η «πόρτα είναι και θα είναι ανοικτή για την επιστροφή του». «Είναι νωρίς για να αρχίσουμε ένα σήριαλ για το αν θα μείνει», σχολίασε για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε, και έθεσε στόχο τη νίκη στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Γιάννη Μώραλη στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

Για την Εθνική ομάδα: «Πρέπει να την συγχαρούμε για την νίκη. Δεν συνοδεύτηκε από ένα ποιοτικό παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Είναι μια επιτυχημένη ομάδα, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί με μια ακόμη επιτυχία με την Γεωργία. Εμείς σαν Ολυμπιακός θέλουμε να πούμε ότι είναι αυτονόητο να καταδικάζουμε τα όσα έγιναν στο γήπεδο, τις ζημιές, το περιστατικό με τον κ.Βασσάρα… Δεν μπορούν 100-200 άτομα να δημιουργούν πρόβλημα. Πρέπει εκλείψουν τα φαινόμενα αυτά».

-Τι περιμένει ο Ολυμπιακός από τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ: «Να νικήσουμε. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε ανοδική πορεία και μια ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Και στα δύο παιχνίδια είναι μονόδρομος να κατέβει ο Ολυμπιακός για να νικήσει. Στο ΟΑΚΑ θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί κι αυτή το πρωτάθλημα και –στο τέλος- να νικήσουμε».

Για τον Μήτρογλου: «Εμείς φέραμε τον Μήτρογλου στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα παιδί με πολύ ταλέντο. Γιατί δεν είναι στον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή, αν και βοήθησε τον Πανιώνιο πέρσι και βοηθά και φέτος τον Ατρόμητο είναι άλλα δεδομένα. Θα πρέπει να αφήσουμε τον Κώστα να δουλέψει να μειώσει τις αδυναμίες που έχει και η πόρτα του Ολυμπιακού είναι και θα είναι ανοικτή για αυτόν».

Πηγή: sport-fm.gr