Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (πιθανότατα τη Δευτέρα) αναμένεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης να ανακοινώσει το νέο διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να έχει οριστικοποιήσει μερικές συμφωνίες, αλλά θέλει να κάνει και κάποιες συζητήσεις πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις του.

Ο «Ζαγόρ» αισθάνεται πιο δυνατός και δικαιωμένος από την διαδικασία του πορίσματος, κάτι που περίμενε για να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε όσους τον είχαν αμφισβητήσει το προηγούμενο διάστημα.

Όλο αυτό το διάστημα ο Ζαγοράκης δεν έχει μιλήσει με τον Ζήση Βρύζα για το νέο διοικητικό σχήμα, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί την Κυριακή. Οι δύο παράγοντες πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις καταστάσεις και τις αρμοδιότητες που θα έχουν στην ΠΑΕ, όπως και να θέσουν νέους στόχους για την ομάδα.

Όσον αφορά τον Παντελή Κωνσταντινίδη, δεν έχει απαντήσει ακόμα να μπει στο συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο ίδιος το σκέφτεται σοβαρά και ξέρει ότι αναλαμβάνει και άλλες υποχρεώσεις σε αυτό το ενδεχόμενο. Από την άλλη πλευρά, αισθάνεται υποχρέωση στον «Δικέφαλο του Βορρά» και θέλει να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί.

Τις τελευταίες μέρες ο Ζαγοράκης είχε πολλές επαφές για να κλείσει το διοικητικό σχήμα. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να έχει συμφωνήσει με δύο γνωστούς επιχειρηματίες που είναι οπαδοί της ομάδας και τον διαβεβαίωσαν πως μπορούν να βοηθήσουν. Πρόκειται για δύο ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση όταν και αν θα ανακοινωθούν…

Πηγή: sport-fm.gr