Η Επιτροπή Εφέσεων συνεδρίασε και για τις υποθέσεις των ΟΦΗ και Θρασύβουλου, μετά την έφεση που ασκήθηκε από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς κατά της πρωτόδικης απόφασης που απάλλασσε τους δύο συλλόγους από οποιαδήποτε εμπλοκή σε στημένους αγώνες. Η υπερασπιστική γραμμή των δύο ομάδων δεν άλλαξε σε σχέση με αυτή που είχαν σε πρώτο βαθμό.

Ο Αλέξης Κούγιας, ως μάρτυρας κατηγορίας, ανέφερε πως ό,τι μεμπτό υπάρχει για το ματς του ΟΦΗ με την Ηλιούπολη αποδίδεται στην τελευταία. «Αν θέλει η Ηλιούπολη να χάσει, θα χάσει. Δεν χρειάζεται η συνδρομή του ΟΦΗ», τόνισε.

Για το ματς της Ηλιούπολης με το Θρασύβουλο, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής στάθηκε στον διαιτητή Δημητρόπουλο, που-σημειωτέον-είναι υποψήφιος για τη Σούπερ Λίγκα. «Είναι ένα σάπιο φρούτο της διαιτησίας», ανέφερε προσθέτοντας «… δεν γνωρίζω τίποτα για τον επίμαχο αγώνα».

Ο διαιτητής από την πλευρά του τόνισε πως «… ο κ. Κούγιας είχε χειροδικήσει σε βάρος ενός βοηθού μου και είχα πάει μάρτυρας στη μήνυση εναντίον του. Από τότε είναι εναντίον μου. Εγώ είχα πάρει άριστα στο ματς αυτό, δεν με ενόχλησε κανένας».

Η απόφαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και για τον Αστέρα Τρίπολης που κατέθεσε έφεση κατά της ποινής υποβιβασμού και τριετούς αποκλεισμού του Γιώργου Μποροβήλου αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη.

Πηγή: sportfm.gr