Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 19 Αυγούστου – Κυριακή 22 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Λιόν – Καέν, Ναντ – Μονακό, Ανζέ – Νις, Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ και Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς για  την 2η αγωνιστική της Ligue 1.

Επίσης, την Παρασκευή 19 Αυγούστου και τη Δευτέρα 22 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις Καρλ Τσαις Ιένα – Μπάγερν Μονάχου και Άιντραχτ Τρίερ – Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν και από την υπηρεσία NovaGO.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου για το Championnat θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:45 στο Novasports1HD τον αγώνα Λιόν – Καέν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Η συνέχεια είναι το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 18:00 στο Novasports1HD με την αναμέτρηση Ναντ – Μονακό σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD ο αγώνας Ανζέ – Νις σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 16:00 το Novasports1HD θα δείξει το παιχνίδι Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στις 18:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD το παιχνίδι Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και στις 21:45 το Novasports1HD θα καλύψει τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Για το Κύπελλο Γερμανίας, την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:45 θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στην Καρλ Τσαις Ιένα και στην κάτοχο του τίτλου, Μπάγερν Μονάχου.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 21:45 θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι Άιντραχτ Τρίερ – Μπορούσια Ντόρτμουντ με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

novasports2