Η θεραπεία που έκανε απέδωσε και ο Αλγερινός επιθετικός γυμνάστηκε σε μεγάλο μέρος του ομαδικού προγράμματος, αυξάνοντας αρκετά τις πιθανότητες παρουσίας του στην αποστολή του αγώνα με την Μαρσέιγ.

Φυσικά, η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα της Τρίτης θα κριθεί από την παρουσία του στις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Εφόσον όλα πάνε καλά τότε ο Τζεμπούρ θα μπορέσει να αγωνιστεί δίνοντας μια ακόμη επιλογή για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Από το ομαδικό πρόγραμμα απουσίαζε ο Γέστε, αλλά για προληπτικούς λόγους. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος πριν το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Λετονία είχε νιώσεις ενοχλήσεις.

Διπλή συνάντηση
Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται πυρετωδώς υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι της Τρίτης. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας αυτής την Πέμπτη πριν την προπόνηση αναμένεται να δώσει «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα μιλήσει στους παίκτες της ομάδας για την αναμέτρηση.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών με τους οποίους θα συνομιλήσει για όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Χωρίς τεχνικό διευθυντή
Μετά από την αποχώρηση του Μαθία, η θέση του τεχνικού διευθυντή έμεινε κενή. Και όπως αποφάσισε η διοίκηση θα συνεχίσει. Αυτή την χρονική στιγμή δεν κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία ενός ατόμου σε αυτό το πόστο.

Φυσικά μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε η παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην ομάδα. Ο Σέρβος χαίρει της εκτίμησης της «ερυθρόλευκης» διοίκησης και μπορεί να προσφέρει εάν χρειαστεί και σε αυτόν τον τομέα.

Πηγή: sport-fm.gr