Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα στην Γαλατάσαραϊ! Ο Ισπανός χαφ αποδέχθηκε την «τρελή» πρόταση των Τούρκων, ενώ πίεσε και πέτυχε να πράξουν ανάλογα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ θα παίρνει ο παίκτης, πέντε οι «ερυθρόλευκοι» για να παραχωρήσουν τα δικαιώματά του!

Το χρονικό:

Αντιπροσωπεία της Γαλατάσαραϊ μετέβη σήμερα στην Ελλάδα για συζητήσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού και του Ριέρα. Οι Τούρκοι κατέθεσαν μια πολύ δελεαστική πρόταση. Μια πρόταση από αυτές που δύσκολα μπορείς να αρνηθείς.

Η διοίκηση την σκέφτηκε πάρα πολύ σοβαρά ωστόσο προτού προχωρήσει έπρεπε να ζητήσει την άποψη και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός εμφανίστηκε αρνητικός, θεωρώντας πως δεν είναι δυνατό να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του. Σεβαστή μεν, αλλά οι εξελίξεις δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Γαλατά προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ριέρα, ο οποίος έχει αποφασίσει να μετακομίσει στην Τουρκία και βρέθηκε στην Πλατεία Αλεξάνδρας πιέζοντας προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι μοιραία κάμφθηκαν οι όποιες αντιρρήσεις υπήρχαν για την παραχώρησή του και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Εξάλλου, στον λιμάνι εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών από τη λίστα με τους ελεύθερους, με την διορία για μια τέτοια κίνηση να εκπνέει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: sportfm.gr