Δεν στέκουν οι πληροφορίες που ήθελαν τους επενδυτές να επιθυμούν να γίνουν μεταγραφές και η διοίκηση του ΠΑΟΚ τους σταμάτησε. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Σαχπατζίδη στην Τούμπα και ανέλυσαν την κατάσταση που δημιουργείται παρουσία του προέδρου του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή.

«Ποτέ δεν ήμασταν καλύτερα», έλεγαν στο τέλος της συνάντησης, εκεί όπου ο Γιώργος Σαχπατζίδης διαβεβαίωσε και πάλι τους προέδρους του ΠΑΟΚ ότι «ο Φλωρίδης θα επενδύσει οπωσδήποτε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μόνο τα διαδικαστικά μένουν». Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «SportDay» γράφει ότι σε επενδυτικό επίπεδο για την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει προκύψει και άλλη μία λύση.

Όσον αφορά τον οικονομικό έλεγχο που διενεργείται το τελευταίο διάστημα, οι ορκωτοί λογιστές αναμένεται να τελειώσουν στις 25 με 30 Σεπτεμβρίου και τότε θα καταθέσουν το σχετικό πόρισμα (δεκάδων σελίδων) στον Α.Σ. ΠΑΟΚ. Ο έλεγχος θα αφορά μάλλον και τις τέσσερις χρήσεις Ζαγοράκη.

Χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες έκανε κρούση και προς την Καβάλα για τον 21χρονο επιθετικό Απόστολο Γιάννου. Πρόκειται για τον διεθνή (με την Ελπίδων) επιθετικό, πρώην παίκτη και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Πηγή: sport-fm.gr