Παίκτης του Ολυμπιακού κι επίσημα είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 31χρονου σέντερ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο έναντι 400.000 ευρώ.

«Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα το οποίο ευελπιστώ ότι θα έχει καλή πορεία, αλλά δεν θέλω να το περιγράψω με λόγια και να το δείξω μέσα στο γήπεδο», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και πρόσθεσε:
«Βλέπω ότι δημιουργείται μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα. Έγιναν κινήσεις για να συμπληρωθεί ένα παζλ και τα κομμάτια δεν είναι ξεχωριστά αλλά ταιριάζει το ένα με το άλλο για να δημιουργηθεί ένας όμορφος πίνακας».

Για τη νέα του συνεργασία με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς (μετά τη Ντιναμό Μόσχας), ανέφερε: «Είναι η δεύτερη φορά που θα συνεργαστώ με τον κόουτς και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθα στην ομάδα. Είχαμε φανταστική συνεργασία στη Ρωσία και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα».

Τέλος, μίλησε και για τα ντέρμπι «αιωνίων», στα οποία πλέον θα λαμβάνει μέρος με άλλη φανέλα. «Στο εξωτερικό που αγωνιζόμουν όλοι με ρωτούσαν για τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Μου έχει λείψει αυτή η ένταση των ντέρμπι και ανυπομονώ να τη ζήσω και πάλι», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr