Μια ενδεκάδα γεμάτη εμπειρία αναμένεται να παρατάξει ο Μανόλο Χιμένεθ στο ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας, αφού σύμφωνα με το πλάνο του Ισπανού, έξι παίκτες έχουν ήδη πατήσει τα τριάντα. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα περιμένουν οι άνθρωποι της διοίκησης και ο τεχνικός της ομάδας για προκαταβολές προκειμένου να πραγματοποιηθεί κάποια από τις μεταγραφές που είναι φανερό πως χρειάζεται η ομάδα.

Η «Ένωση» πέρα από όσα χρήματα βάλει στο ταμείο της από τα εισιτήρια, έχει κατά νου και τα 4 εκατ. ευρώ που συνεπάγεται πρόκριση στους ομίλους του Europa League, οπότε το να χαρακτηριστεί «αγώνας επιβεβαίωσης» δεν είναι όρος υπερβολικός. Τα ως τώρα άσχημα οικονομικά δεδομένα επιδεινώνονται από τη στάση του κόσμου. Πέρα από το αρνητικό ρεκόρ στη διάθεση των διαρκείας (δεν έχουν ξεπεράσει τις 8.000 κάρτες), μειωμένη ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας, αφού ίσως τελικά λιγότεροι και από 15.000 φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει τα χέρια του «δεμένα» και προσπαθεί με αυτά τα πενιχρά μέσα να χρησιμοποιήσει όποια… πόρτα ξέρει στην Ισπανία, ώστε να βρει τους παίκτες που θεωρεί πως είναι σε θέση να καλύψουν τις τρύπες του ρόστερ με μπάτζετ μόλις 550.000 ευρώ.

Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Ισπανός δεν είναι διατεθειμένος να… παίξει στα ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας και προσανατολίζεται σε σχήμα γεμάτο εμπειρία. Έξι παίκτες από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν έχουν ήδη τριανταρήσει. Η ενδεκάδα αναμένεται να είναι η ακόλουθη: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Μανωλάς (ή Κάλα), Δέλλας, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο (ή Σιαλμάς), Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr