Στις γνωριμίες που έχει στην ισπανική αγορά ο Μανόλο Χιμένεθ θα βασιστεί και πάλι η ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί ο καταλληλότερος για αντι-Μίτσελ! Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή ο Ισπανός τεχνικός με τον Σταύρο Αδαμίδη στην οποία έδωσαν το «παρών» και οι Γκρέταρσον, Δημητριάδης.

Οι παίκτες της Ένωσης είχαν εξασφαλίσει ρεπό σήμερα και από αύριο θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, η διοίκηση δεν είχε χρόνο και ευκαιρία για… διάλλειμα. Ο Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και τους Άρναρ Γκρέταρσον και Βασίλη Δημητριάδη και συζήτησαν για το θέμα της απόκτησης του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μίτσελ.

Όλες οι προτάσεις εξετάστηκαν από την αρχή αλλά τελικά αποφασίστηκε να το πάρει «πάνω» του ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης. Ο Χιμένεθ, όπως έγινε πέρυσι και με τους Μπαχά, Μίτσελ και Ματέος, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες και τις επαφές που έχει στην ισπανική αγορά και όχι μόνο, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση – που να συνάδει βέβαια με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας – για την συγκεκριμένη θέση.

Πηγή: sportfm.gr