Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ που έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού θα περάσει από ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 23χρονος παίκτης χαρακτηριστικά ανέφερε πως είναι χαρούμενος που θα αποτελέσει μέρος μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πρόσθεσε πως η μετακίνηση του στους «ερυθρόλευκους» είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια από τις μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν έχω μιλήσει με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς αλλά μπορώ να δώσω αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια και κάνω καλό παιχνίδι πικ εν ρολ», είπε αρχικά ο Γκετσεβίτσιους και συνέχισε: «Ξέρω ότι θα έχω δίπλα έναν από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη, τον Σπανούλη και αυτό κάνει σίγουρα την δουλειά μου πιο εύκολη. Έχω μεγάλο κίνητρο. Παίζω πρώτη φορά εκτός Λιθουανίας. Είναι ένα μεγάλο βήμα στη καριέρα μου και έχω να αποδείξω πολλά».

Όσο για το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες που απέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» είναι νεαροί και στερούνται εμπειρίας;

«Όλα θα φανούν μέσα στο παρκέ, δεν με ενοχλεί αυτό. Οι νεαροί συμπαίκτες κάνουν τη δουλειά καλύτερη λόγω του μεγάλου κινήτρου που έχουν. Έτσι και εγώ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Πηγή: sport-fm.gr