Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έκανε τη διαφορά στο ματς με τη Βαλερένγκα και έφερε τη νίκη (2-0), που ουσιαστικά φέρνει το «Δικέφαλο του Βορρά» στα πλέι οφ του Europa League. Αυτό υποστήριξε ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας, Αντελίνιο Βιεϊρίνια, που συμπλήρωσε πως στην Τούμπα θέλει ακόμη μια επικράτηση.

Ο ΠΑΟΚ, που έχει κάνει τη Νορβηγία δεύτερο σπίτι του, είχε νικήσει και πριν από δύο χρόνια εκτός έδρας της Βαλερένγκα, αλλά στη Θεσσαλονίκη είχε γνωρίσει μια ήττα που όσο κι αν αποδείχτηκε ανώδυνη –σε ότι αφορά την πρόκριση- πλήγωσε το γόητρό του. Ο Πορτογάλος δεν είναι διατεθειμένος να συμβεί ξανά το ίδιο.

«Πριν από δύο χρόνια κάναμε το ίδιο στο Όσλο επί της Βαλερένγκα, αλλά το δεύτερο ματς στην Τούμπα δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένο. Τώρα οι ομάδες είναι διαφορετικές, με άλλους παίκτες και νομίζω ότι εμείς με την ποιότητά μας και την υποστήριξη των φιλάθλων μας θα πάμε καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη φορά», δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι ο Βιεϊρίνια, και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς της Νορβηγίας:

«Στόχος μας ήταν η νίκη και τον υλοποιήσαμε. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός ότι δε δεχτήκαμε κάποιο γκολ. Η ποιότητά μας έπαιξε το ρόλο της. Εμείς έχουμε ποιότητα κι είμαστε ικανοποιημένοι που φύγαμε με τη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr