Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσουν τους παίκτες για τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα και να τους διατηρήσουν προσηλωμένους στους στόχους τους -μερικές μέρες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων- Ζαγοράκης και Βρύζας τους έπιασαν και τους μίλησαν στα αποδυτήρια.

«Ξεκινάει η χρονιά και πρέπει να σας ζητήσουμε να διατηρήσετε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Οικογενειακό κλίμα και νοοτροπία νικητή στα παιχνίδια. Πρέπει να είστε όλοι αφοσιωμένοι στους αγώνες που έρχονται. Ναι μεν υπάρχουν κάποιες εξελίξεις γύρω από την ομάδα, αλλά να είστε σίγουροι ότι όλα θα συνεχίσουν να λειτουργούν σωστά και ομαλά όπως τώρα…», το μήνυμα της διοίκησης.

Κουβέντα με Μπόλονι

Προτού οι δυο άνδρες μεταβούν στη Σουρωτή, είχαν συνάντηση με τον Λάζλο Μπόλονι, παρουσία και του Παντελή Κωνσταντινίδη. Σε αυτήν έγινε ένας μίνι απολογισμός της προετοιμασίας του «Δικεφάλου». Ο Ρουμάνος τεχνικός υπενθύμισε τις ανάγκες ενίσχυσης του ασπρόμαυρου ρόστερ, με την διοίκηση να του διαβεβαιώνει ότι θα γίνουν επιπλέον προσθήκες και να του επισημαίνει πως δεν πρέπει να επηρεάζεται από τα όσα ακούγονται σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm