Σε νέο ραντεβού που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα αν θα προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Βασίλη Φλωρίδη και τους συνεργάτες του.

Ο υποψήφιος επενδυτής και οι συνεργάτες του δηλώνουν βέβαιοι πως θα παρουσιάσουν στη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» επαρκή στοιχεία για την οικονομική δυνατότητα και τις διαθέσεις τους. Μένει να φανεί αν αυτή τη φορά θα είναι αρκετά για να πείσουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους ανθρώπους του, καθώς σε πρώτη φάση αυτό δεν συνέβη…

Λάτιν φορ

Σε συζητήσεις με επιθετικό από τη Λατινική Αμερική βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για να καλύψει τη θέση, ενώ υπάρχει και μία εναλλακτική λύση. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορεί να διαθέσει περισσότερα από 400.000 ευρώ συνολικά (για την αμοιβή του παίκτη και αν χρειαστεί την ομάδα του). Έτσι τα σενάρια για τον Μοχάμεντ Ιντρίσου, τον 31χρονο Καμερουνέζο φορ της Γκλάντμπαχ (33 συμμ. και 5 γκολ φέτος στην Bundesliga) που έχει κασέ κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, δεν έχουν βάση.

Πηγή: sport-fm.gr