Έπεσε στη Football League η Κέρκυρα

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή των «Φαιάκων»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
18:14
18/08/2015
Έπεσε στη Football League η Κέρκυρα
loading

Αβάσιμη αποδείχθηκε η αισιοδοξία της Κέρκυρας για ανατροπή της απόφασης υποβιβασμού της από τη Σούπερ Λίγκα.

Οι «Φαίακες» ήλπιζαν ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα τους δικαίωνε στην προσφυγή που είχαν καταθέσει εναντίον του πορίσματος της Επιτροπής Εφέσεων.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη, με το αρμόδιο όργανο ν’ απορρίπτει τους ισχυρισμούς τους και να σφραγίζει αμετάκλητα πλέον ότι την επόμενη σεζόν θ’ αγωνίζεται στη Football League.

Κατόπιν τούτου, ο Λεβαδειακός είναι κι επίσημα ο ευνοημένος της υπόθεσης, παίρνοντας τη θέση της Κέρκυρας στη μεγάλη κατηγορία και ξεκινώντας κανονικά τις υποχρεώσεις του σ’ αυτή το Σάββατο αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ' αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ.

Με την υπ' αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει