Προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με τον Σλάβκο Πέροβιτς αποκαλύπτουν σερβικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportska Centrala», o 23χρονος χαφ με οργανωτικές ικανότητες διαπραγματεύεται τη μετακίνησή του από τον Ερυθρό Αστέρα (απ’ όπου ενδέχεται να μείνει ελεύθερος) στην «Ένωση»!

Ο νεαρός μέσος ανήκει από το 2006 στον Ερυθρό Αστέρα, με τη φανέλα του οποίου συμπλήρωσε 13 συμμετοχές και 2 γκολ τη σεζόν που πέρασε.

Είχε προηγηθεί, δε, μια καλύτερη σεζόν του (με 33 συμμετοχές και 10 γκολ) και άλλες δύο -νωρίτερα- όπου αγωνίστηκε συνολικά (συμπεριλαμβανομένων και δύο εξάμηνων δανεισμών του στις Σρεμ και Νάπρεντακ) 36 φορές, με 4 γκολ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Πέροβιτς μπορεί να γίνει ο τέταρτος παίκτης που αποχωρεί φέτος από τον Ερυθρό Αστέρα, αφού ο σερβικός σύλλογος έχει φτάσει ήδη σε συμφωνία με την ΑΕΚ και πλέον η μετακίνησή του στην «Ένωση» θα εξαρτηθεί από κατάληξη των δικών του διαπραγματεύσεων μ’ εκείνη.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ, πάντως, παραδέχονται μεν πως ο παίκτης τους προτάθηκε, ωστόσο τονίζουν πως -όχι μόνο δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις μαζί του, αλλά η περίπτωσή του κρίθηκε εξ αρχής ανεπαρκής για να τους απασχολήσει σοβαρά.

Πηγή: sport-fm.gr