Ο Νίκος Νιόπλιας προέβη στην ανακοίνωση της εντεκάδας για το σημερινό ματς με τη Βόλφσμπουργκ. Αυτή θα αποτελείται από τους:

«Καρνέζης, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Σαριέγκι, Μελίσσης, Σιμάο, Μαρίνος, Γκάμπριελ, Λέτο, Κλειτον και Πετρόπουλος». Οι παραπάνω δεν προπονήθηκαν σήμερα όπως και οι Δημούτσος και Γκαλίνοβιτς μιας και θα υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό για το σημερινό φιλικό.

Το σημερινό πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε για μία ακόμη ημέρα, φυσική κατάσταση με και χωρίς μπάλα. Ο Άντε Ρουκάβινα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ενώ το πρόγραμμα είχε ένταση για μία ακόμη ημέρα.

Επιπρόσθετα, με μπροστάρη τον Κατσουράνη για μία ακόμη ημέρα… διεξήχθη μπάσκετ. Το καθιερωμένο «3 Χ3» συνεχίστηκε και το παρών έδωσαν ο Κατσούρανης, ο Νίνης, ο Σπυρόπουλος, ο Ρουκάβινα, ο Σειταρίδης και το μέλος του ιατρικού τιμ Μιχάλης Ιορδανίδης.

Σε εγρήγορση ο Φρέιτας

Απομονωμένος και με ένα κινητό στο χέρι βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας, Κάρλος Φρέιτας με τον Πορτογάλο να ενημερώνεται για όλα τα θέματα της ομάδας σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Πηγή: gazzetta.gr