Σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν για θέματα της ομάδας αλλά και για τον επερχόμενο αγώνα με την Μπέσα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κουβέντα στο γραφείο του με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού είχε σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με τους Ντουντού, Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Τοροσίδη για θέματα της ομάδας καθώς και για το παιχνίδι με την Μπέσα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στο μεταξύ ο Βαλεριάνος που τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση υποβλήθηκε το μεσημέρι, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί στροφική κάκωση αριστερού γόνατος με διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και μερική ρήξη υμένα στα έσω πρόσθια όριά του. Με βάση τα παραπάνω υπολογίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου 20 ημερών.

Στην σημερινή προπόνηση ο Λίνεν δεν έδειξε ενδεκάδα για την Μπέσα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ασκήσεις με μπάλα και μετά υπήρξε ένα… τουρνουά με 3 ομάδες, που είχαν από 8 παίκτες. Οι ομάδες αυτές έπαιξαν διπλό μεταξύ τους. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 19:00.
Πηγή: gazzetta.gr