Στην προχθεσινή συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού, τους ζήτησε ότι ακόμη και να… ανοίξει κερκίδα στο Πανθεσσαλικό, να μην μεταβούν στον Βόλο.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση πως θα ανοίξει το πέταλο του γηπέδου για τους πράσινους οπαδούς των γειτονικών περιοχών.

Λίγες ώρες μετά, το πήρε πίσω, αφού με νέα ανακοίνωση λέει πως δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει τους πράσινους οπαδούς μια και το απαγόρευσε η αστυνομική διεύθυνση.

Βέβαια, μετά το μπάχαλο του τελικού, η κυβέρνηση επιτρέποντας(!) τελικώς να διεξαχθούν τα play off, είχε συμφωνήσει με τις ομάδες να εγγυηθούν πως δεν θα γίνει το παραμικρό και πως δεν θα υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων σε κανένα γήπεδο. Υπό αυτή την έννοια, η αντίδραση της αστυνομίας και η απαγόρευση της ανοιχτής κερκίδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ήταν η φυσική συνέχεια. Έτσι, η τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με γνώμονα την ασφάλεια των φιλάθλων και μόνο λόγω της λειτουργίας συνδέσμων του ΠΑΟ στην πόλη του Βόλου, έκρινε πως μεμονωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟ που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής, όπως εισέλθουν σε συγκεκριμένη θύρα στο Στάδιο, για λόγους ασφαλείας.

Δυστυχώς, κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, ύστερα από την εντολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, οπότε η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα διαθέσει εισιτήρια ούτε σε μεμονωμένους φιλάθλους του ΠΑΟ, κάτι που δεν είναι βέβαιο κατά πόσο μπορεί να ελεγχθεί.

Για τους λόγους αυτούς, καλούμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού από τις τριγύρω περιοχές να σεβαστούν την απόφαση, έστω και αν καταπατούνται τα συνταγματικά τους δικαιώματα και να μην προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ελπίζουμε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας να αναλάβει τις ευθύνες της, τη σωστή οργάνωση και να μην προβεί στην πάγια λύση των χημικών».

Πηγή: sportfm.gr