Διψασμένοι για ακόμα έναν τίτλο εμφανίστηκαν την Πέμπτη οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Στράτος Περπέρογλου με δηλώσεις τους, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου παπουτσιού της Αdidas, “AdiZero Crazy Light” αλλά και της φανέλας του Παναθηναϊκού με το έκτο αστέρι.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της εταιρείας αθλητικών ειδών στο The Mall, οι παίκτες των «πράσινων» μίλησαν για την αναμέτρηση της Κυριακής για το Κύπελλο αλλά και για την μετάβαση από την κορυφή της Ευρώπης, στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Ο Καστοριανός γκαρντ σχετικά με το αν νιώθει πίεση ενόψει του τελικού την Κυριακή λόγω της ανάδειξής του σε κορυφαίο παίκτη της Euroleague, σχολίασε:

«Όχι δεν μου προσδίδει άγχος. Θέλουμε το Κύπελλο, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή».

Όσον αφορά, δε, στο πόσο εύκολη είναι η μετάβαση στις εγχώριες υποχρεώσεις μετά την κατάκτηση του έκτου ευρωπαϊκού τίτλου, ο αρχηγός του «τριφυλλιού», είπε:

«Σαφώς και δεν είναι εύκολο. Οφείλουμε όμως να το κάνουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να εμφανιστούμε 100% έτοιμοι στον τελικό. Το πιο δύσκολο θα είναι το πνευματικό κομμάτι γιατί από την χαρά της Euroleague θα πρέπει να επανέλθουμε και να συγκεντρωθούμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε πως το να αφήσουν… πίσω τους την Euroleague δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αλλά όπως τόνισε: «Αναγκαστικά πρέπει να το κάνουμε και να ξεπεράσουμε τη χαρά της Ευρώπης. Έχουμε ακόμα δύο στόχους μπροστά μας, ο πρώτος είναι το Κύπελλο και πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα στον τελικό της Κυριακής».

Οι δύο καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μίλησαν φυσικά και για το “AdiZero Crazy Light”. «Ευχαριστούμε την Αdidas για τη στήριξη της. Το παπούτσι είναι πολύ ελαφρύ και αρκετά ωραίο», ήταν τα λόγια του Διαμαντίδη ενώ ο Περπέρογλου, σχολίασε ότι: «Είναι πολύ σημαντική η στήριξη της Αdidas και προσωπικά και όσον αφορά στην ομάδα. Το νέο παπούτσι είναι αρκετά ελαφρύ και μας βοηθάει στο παιχνίδι μας».

Πηγή: sportfm.gr