Θέμα ωρών είναι να ολοκληρωθεί το σίριαλ της υπογραφής νέου συμβολαίου του Ολυμπιακού με τον Κέβιν Μιραλάς. Ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτό, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αναμένεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη να γίνει το ραντεβού με τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους είναι δεδομένη κι έχει αποτυπωθεί πολλάκις στις δηλώσεις του παίκτη. Μένει να βρεθεί η χρυσή τομή στα χρήματα που θα έχει λαμβάνειν με την αναπροσαρμογή των αποδοχών του ο διεθνής φορ, αλλά και στη ρήτρα που θα οριστεί στο συμβόλαιό του για μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Καθαροί… οι πρώτοι «ερυθρόλευκοι»

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αφού το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας που πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση που βρίσκονται μετά το Πάσχα, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Α. Παπαδόπουλος και Ρ. Μπράβο, πέρασαν τις εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία, αφού κανείς δεν πήρε βάρος! Κάτι που δείχνει τον επαγγελματισμό των παικτών, αφού παρά το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και μεσολάβησαν οι γιορτές του Πάσχα, οι αθλητές πρόσεξαν τη ζωή και διατροφή τους.

Αύριο θα περάσει από τα τεστ το δεύτερο γκρουπ, στο οποίο βρίσκονται οι Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Ζαϊρί, ενώ την Παρασκευή θα ακολουθήσει το τρίτο με τους Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Επστάιν, Γκαλίτσιο και Μήτρογλου.

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Γκαλίτσιος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο Άλμπερτ Ριέρα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο με το ιατρικό τιμ να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι μέχρι τις 15 Μαΐου θα έχει γίνει απολύτως καλά. Τέλος, θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Πηγή: sport-fm.gr