Την Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να μπει στα ταμεία του ΟΦΗ 1 εκ. ευρώ προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αδειοδότηση.

Ο υποψήφιος επενδυτής Θεόφιλος Φαγαδάκης σε νέα επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ τους τόνισε ότι θα προχωρήσουν κανονικά οι διαδικασίες και την Παρασκευή, το αργότερο την Δευτέρα θα δοθεί το ποσό του 1 εκ. ευρώ προκειμένου να λυθούν τα “χέρια” όλων και να προχωρήσει η υπόθεση της αδειοδότησης.

Και γίνεται κατανοητό ότι εφόσον ο 42χρονος επιχειρηματίας προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση που ήδη έχει προαναγγείλει ο ίδιος τότε θα εξαφανιστεί κάθε ίχνος αμφισβήτησης και δυσπιστίας. Το σίγουρο είναι και αυτό πρέπει να κρατήσουν όλοι ότι ο Θεόφιλος Φαγαδάκης έχει τονίσει στις συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι το 1 εκ. ευρώ θα μπει προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες που απαιτούνται για την αδειοδότηση.

Έρχεται στο Ηράκλειο
Η παραπάνω εξέλιξη έχει άμεσα σχέση και με την έλευση του στο Ηράκλειο. Μάλιστα, από ότι αναφέρουν πληροφορίες δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην πόλη μας ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Το θέμα της ιδιοκτησίας

Όσον αφορά το θέμα της ιδιοκτησίας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό ακολουθεί σε προτεραιότητα επειδή άμεση ανάγκη υπάρχει για την αδειοδότηση. Αυτό το ζήτημα ακολουθεί από Δευτέρα και έπονται πλέον οριστικές εξελίξεις μέσα στην ερχόμενη Δευτέρα.

πηγή: gazzetta