Πρόβλημα προέκυψε με την διαφαινόμενη επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό. «Αγκάθι» το οικονομικό, αφού ενώ η Μάλαγα είχε συμφωνήσει για την παραχώρηση του παίκτη ως δανεικού μέχρι το τέλος της σεζόν με ισόποση κάλυψη του υπόλοιπου των οφειλομένων της σεζόν και από τις δύο πλευρές, άλλαξε ρότα, ζητά πλήρη αποδέσμευση του διεθνούς φόργουορντ και αποζημίωση και ο παίκτης δεν μπήκε όπως αναμενόταν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα ούτως ώστε να υπογράψει σήμερα. Συγκεκριμένα, ο Πρίντεζης το συμβόλαιο του οποίου με τους Ανδαλουσιάνους λήγει το 2012 έναντι 1,2 εκατ. ευρώ, θα ερχόταν ως δανεικός και ο Ολυμπιακός θα πλήρωνε τον ένα από τους δύο μήνες που του όφειλε η Ουνικάχα, συμφωνία άκρως συμφέρουσα για την ελληνική πλευρά.

Χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες ώρες ή μέρες, το γεγονός είναι πως ο παίκτης είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα, αλλά η αλλαγή πλεύσης της Μάλαγα στα προφορικά συμφωνηθέντα με τον Ολυμπιακό περιέπλεξαν την υπόθεση, η οποία δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε «ναυάγιο». Και αυτό, διότι η ισπανική ομάδα δεν δέχεται αυτή τη στιγμή να τον παραχωρήσει δανεικό, αλλά να λυθεί το συμβόλαιό του, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον παίκτη που θα χάσει τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του. Αυτή τη στιγμή ο παίκτης πιέζει την Μάλαγα να τηρηθούν τα μέχρι χθες βράδυ συμφωνηθέντα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να προχωρήσει η υπόθεση και απλά περιμένει.

Οπότε, το «μπαλάκι» είναι αποκλειστικά πλέον στην ισπανική ομάδα που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα παραχωρήσει τον παίκτη ώστε να του δώσει μία ευκαιρία να αγωνιστεί με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του, ή θα τον κρατήσει για να τον πληρώνει δίχως να αγωνίζεται.

Πηγή: sport-fm.gr