Το ενδεχόμενο αύξησης του ποσοστού τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξετάζουν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, οι οποίοι σύμφωνα με τη Sportday φέρονται διατεθειμένοι να αποκτήσουν και το 25% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η επιθυμία των αδερφών Γιαννακόπουλων να συμμετέχουν πιο ενεργά στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι γνωστή, αλλά όλα δείχνουν πως πλέον αυτή θα γίνει πράξη. Ο Παύλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι φέρεται διατεθειμένος να αυξήσει το ποσοστό συμμετοχής τους στην ομάδα από το 4.83% που διατηρεί τώρα. Μάλιστα η επικοινωνία που έχει με τον «Τζίγκερ» φημολογείται ότι είναι για να αποκτήσει το 25% του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού». Μάλιστα ο Παύλος όχι μόνο δεν έχει διαψεύσει τα σενάρια αυτά, αλλά έχει τονίσει ότι: «Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα σε λίγες ημέρες».

Περιμένει το δήμο το ΥΠΕΚΑ

Έτοιμη προς ψήφιση είναι η τροπολογία για τη διπλή ανάπλαση του Βοτανικού, σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Το θέμα βρίσκεται στα χέρια του δήμου και σύμφωνα με δηλώσεις στενού συνεργάτη της υπουργού, Τίνας Μπιρμπίλη στη Sportday: «Η τροπολογία για τη διπλή ανάπλαση είναι έτοιμη να ψηφιστεί ανά πάσα στιγμή. Πρώτα, όμως, ο δήμος οφείλει να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους εμπλεκόμενους πάνω στα σημεία που τροποποιούνται με τις αλλαγές στον νόμο της διπλής ανάπλασης».

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η θέση του Παναθηναϊκού, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ευθύνη του δήμου να προχωρήσει τα θέμα ώστε να υπογραφεί η νέα σύμβαση.

Παραμένουν πρώτη ελληνική ομάδα οι «πράσινοι»

Δέκα θέσεις πιο ψηλά παραμένει ο Παναθηναϊκός στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ από τον Ολυμπιακό. Στην ειδική βαθμολογία των συλλόγων της ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 30ή θέση με 57.833 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στην 40ή με 50.833 Οι «πράσινοι», λοιπόν, παραμένουν μακράν της δεύτερης η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Πηγή: sport-fm.gr