Με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και με πίστη για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής ρεβάνς με την ΑΕΚ στην Τούμπα, η οποία αναμένεται να είναι κατάμεστη!

Με δεδομένη την υποχρεωτική παρουσία δύο παικτών κάτω των 21 ετών στην αποστολή και το ιατρικό δελτίο λευκό, έγινε μεγάλη μάχη για το ποιοι τελικά θα συμπεριληφθούν σε αυτή, με συνέπεια να μείνουν εκτός μέχρι και οι Ελ Ζαρ, Μαλεζάς και Αθανασιάδης!

Αναλυτικά, οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Μάκης Χάβος, ένας εκ των οποίων θα αποκλειστεί την τελευταία στιγμή: Κρέσιτς, Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς, Κουτσιανικούλης, Μωϋσιάδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Έτο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι.

Το πάθος και η θέληση για επιστροφή στους τίτλους, αλλά κυρίως το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στους Θεσσαλονικείς, οι προέρχονται και από μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, με την ψυχολογία να έχει ανέβει στα ύψη. Πήραν ανάσες και επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Λίνο και Σνάουτσνερ.

Σε σύστημα 4-2-3-1, τερματοφύλακας θα είναι ο Κρέσιτς, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κοντρέρας-Τσιρίλο, ακραίοι μπακ οι Λίνο, Σνάουτσνερ, στον άξονα θα ξεκινήσουν οι Βιτόλο-Γκαρσία, μπροστά τους θα κινείται ο Ίβιτς, στα άκρα οι Βιεϊρίνια-Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μουσλίμοβιτς.

Πηγή: sportfm.gr