Πεπεισμένος πως ο Άρης θα επιστρέψει ξανά εκεί που του αξίζει δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης. «Με την ποιότητα που διαθέτει θα έπρεπε να βρισκόταν πιο ψηλά», τόνισε και εξήγησε γιατί πείστηκε να αναλάβει από τώρα: «Ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση και φυσικά η ιστορία της ομάδας. Δεν λες όχι στον Άρη!», ενώ για τα μεταγραφικά, είπε: «Κατ’ αρχήν πρέπει να δούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από τους υπάρχοντες».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με νίκη, με το εμφατικό 4-3 επί της Κέρκυρας, τη στιγμή που στις 25 αγωνιστικές που προηγήθηκαν, η ίδια ομάδα είχε σημειώσει μόλις 16 γκολ! «Με την ποιότητα που διαθέτει ο Άρης, ειδικά στην επίθεση πρέπει φυσιολογικά να απαιτούμε να έρχονται γκολ και φάσεις. Φυσικά και παίζει ρόλο και η τύχη, αλλά δεν δικαιολογείται η θέση μας στην βαθμολογία».

Βέβαια δεν θα μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε λίγες ημέρες. «Χωρίς τον Μπομπαντίγια και τον Τσέζαρεκ έπρεπε να ενισχύσουμε τον Κόκε στην επίθεση με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο Καστίγιο ήταν η καλύτερη λύση για να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα, συμπλήρωσε ιδανικά τον Κόκε».

Αν και αρχικά δεν ήταν «ζεστός» να αναλάβει από τώρα τις τύχες του Άρη, εν τέλει πείστηκε από την διοίκηση των «κίτρινων». «Ο στόχος των play-off έχει απομακρυνθεί και αυτό είναι ντροπή για μια ιστορική ομάδα. Αυτό έκανε επιτακτική την ανάγκη να αναλάβω από τώρα. Δεν εξαρτάται από τον Άρη, ωστόσο πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να τελειώσω στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Ήταν ψυχοφθόρο να αφήσεις μια ομάδα που την ανέβασες από την δεύτερη κατηγορία και έφτασε εδώ που έφτασε, χρειαζόμουν κάποιο χρόνο να ηρεμήσω. Κάναμε μια συζήτηση να αναλάβω από το καλοκαίρι, αλλά ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση του Άρη και γνωρίζοντας την ιστορία της ομάδας, η οποία είχε μείνει χωρίς προπονητή μετά την αποχώρηση του φίλου μου, του Γιάννη Μιχαλήτσου, δεν μπορούσα να πω όχι».

Για το πώς θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό «μέτωπο», είπε: «Ρεαλιστικά πρέπει να δούμε τι συμβόλαια θα έχουμε. Ποιοι θα μείνουν βασικά και ποιοι θα φύγουν από τους υπάρχοντες. Επαναλαμβάνω βάσει ποιότητας μας αδικεί η (7η) θέση στην βαθμολογία. Καλά κάνουν οι φίλοι του Άρη να έχουν υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα τους. Είναι για ψηλότερα ο Άρης με αυτό το ρόστερ και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ευρώπη».

Πηγή: sportfm.gr