…Δεν τον γνωρίζω τον κύριο!

Το «κορόιδο» έκανε ο Δαλούκας στον εισαγγελέα


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
3:16
12/03/2011
...Δεν τον γνωρίζω τον κύριο!
loading

Μετά την κατάθεση του στην Εισαγγελία Αθηνών, ο Γιώργος Δαλούκας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο! «Δεν τον γνωρίζω τον Ιταλό διαιτητή που σφύριξε στο Μακάμπι-Ολυμπιακός, δεν έχω καμία σχέση μαζί του», φέρεται να είπε στον αθλητικό εισαγγελέα ο Βολιώτης πρώην(;) ρέφερι!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Γιώργος Δαλούκας και ο Σοφοκλής Πιλάβιος συναντήθηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι, αμέσως μετά την κατάθεση που έδωσε ο πρώτος στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Η συνάντηση έλαβε χώρα σε δικηγορικό γραφείο τρίτου προσώπου, προφανώς δικηγόρου.

Το περιεχόμενο της συζήτησης των δύο ανδρών δεν κατέστη εφικτό να γίνει γνωστό, ωστόσο η συνάντηση προκαλεί αναμφισβήτητα αίσθηση, καθώς η ΕΠΟ ήταν εκείνη που τον «τελείωσε» από τη διαιτησία και τον παρέπεμψε στο πειθαρχικό ώστε να διαγραφεί οριστικά από τα μητρώα. Και έρχεται, μάλιστα, λίγες ημέρες μετά από μια άλλη –φημολογούμενη- συνάντηση Πιλάβιου-Δαλούκα στο Hilton, η οποία όμως διαψεύστηκε και από τις δύο πλευρές και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τη διάψευση.

Η ερμηνεία της συνάντησης της Παρασκευής, ποικίλει. Επί του παρόντος ουδείς μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα. Ίσως να αποτελεί στήριξη του προέδρου της ΕΠΟ στον Βολιώτη διαιτητή, αναφορικά με τη γραμμή που ακολούθησε ο τελευταίος ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα. Θυμίζουμε πως ο Δαλούκας φέρεται να ανέφερε στον κ. Σιμιτζόγλου συγκεκριμένες καταστάσεις που έχει βιώσει και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές. Ίσως, πάλι, να έχει σχέση και με την… επιθυμία του Γιώργου Δαλούκα να επιστρέψει στη διαιτησία! Όλα είναι πιθανά…

«Δεν τον ξέρω τον Ιταλό»

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Παρασκευής υπήρξαν ορισμένες επιπλέον διαρροές αναφορικά με το περιεχόμενο της κατάθεσης του Δαλούκα στον αθλητικό εισαγγελέα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που απορρέουν από δικαστικές πηγές, ο κ. Σιμιτζόγλου φέρεται να του έκανε ερωτήσεις σχετικά με τον Ιταλό διαιτητή που διηύθυνε την αναμέτρηση Μακάμπι-Ολυμπιακός. «Δεν τον γνωρίζω τον Ιταλό διαιτητή. Δεν έχω καμία σχέση μαζί του», λέγεται πως απάντησε ο Γιώργος Δαλούκας, για να προσθέσει: «Γενικώς για αυτό το παιχνίδι, δεν έχω καμία εμπλοκή, δεν γνωρίζω κάτι».

Αντίθετα, σχετικά με την αναμέτρηση Άρης-Παναθηναϊκός, ο Δαλούκας φέρεται να αποκάλυψε όλα τα ονόματα (ή το όνομα) εκείνων που τον κάλεσαν στο τηλέφωνο πριν και μετά το παιχνίδι!

Σχετικά, τέλος, με τις πιέσεις που κατήγγειλε ότι εξακολουθεί να υφίσταται, ο Βολιώτης ρέφερι είπε στον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου πως για το λόγο αυτό, αναγκάστηκε να μετακομίσει σε διαμέρισμα πλησίον της αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας.

πηγή: sportfm

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει